20. kesäkuuta 2014

Evoluution seuraava porras

Meidän PITÄISI olla kehittyneempiä kuin isovanhempamme. Olemme pidempiä, elämme kauemmin, jos sairastumme syöpään, selviydymme siitä todennäköisemmin kuin he. Pääsemme helpommalla, mutta emme ole onnellisempia!

Kehitys on liian nopeaa meille vanhemmille. Haluamme hetken pitää kiinni kasettinauhureista, vanhasta musiikista, hai-saappaista, romantiikasta.


Haluamme pitää kiinni televisiosta, jota ei koko ajan tarvitse värkätä uuteen uskoon, haluamme ostaa kananmunat kananmunina eikä joutua valitsemaan, onko ne vapaita, onnellisia vai häkkikanoja. Vapaita JA onnellisia tietysti. Jos poltamme, haluamme ostaa tupakkitopat ulkonäön perusteella eikä numeroina. Emme halua, että meille naureskelevat nuoret jolpit kännykkäkaupassa. Me olemme imettäneet ne jolpit!

Jos kehitykselle ei tule suunnan muutosta, ihmiskunta tulee asumaan kaasunaamarit päässä vuoristossa vettä paossa ja palaavat käyttämään isoisovanhempien konsteja elämästä selviytymiseen. Ugh - olen puhunut.


8 kommenttia:

 1. Enkä varsinkaan ymmärrä, että nuoriso ei ole kylillä ja toreilla riiustelemassa, vaan istuu kotona koneella hihittelemässä ympäri maailmaa olevien ystäviensä kanssa. Voiko koneen välityksellä rakastua, niin kuin voi kesäiltana ulkona toista kädestä pitäen. Jääkö näiltä reppanoilta romantiikka kokonaan kokematta. Se kun salaa vilkuillaan toista ja pikku hiljaa siirrytään lähemmäs ja lähemmäs. Se mikä aikanaan rahassa hävittiin se tunnepuolella voitettin . Siltä minusta tuntuu =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta!!! Oli niin ihanaa, kun sai miettiä, että mitähän tuo toinen aikoo eikä heti kysytty tietokoneen avulla, että oletko minun vai Pirkon kaa?
   No, toivotaan, että romantiikka valtaa alaa : )

   Poista
 2. Mihinhän tämä maailma vielä meneekään. Muutosta tosiaan tulee niin ettei vanhanaikaisempi pysy mukana.
  Monimutkastuvan tuntuu ainakin joiltain osin..

  Mielenkiintoista pohdintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ärsyttää, kun ihmiset ei enää katso toisiaan vaan jokainen räplää kännykkää!

   Poista
 3. "Kun viimein ymmärrät vanhempiesi olleen oikeassa, sinulla on lapsia, joiden mielestä olet täysin väärässä." Chaarles Wadsworth

  VastaaPoista